Attention READERS!

Salam Readers...
Salam Lebaran 2011 buat warga-warga readers yang sudi lalu lalang kat blog KayZ's World ini. Semoga raya kali ini lebih bermakna buat kalian.



Thanks to all who visited my blog and click2 the nuff ads. I appreciated it a lot. I really really appreciated if you can spend your time to read what I have written in this blog and give comments regarding the topic.



READ::COMMENT::CLICK2



Harap Maklum

Klik-klik

Wednesday, September 16, 2009

Transformation Windows Vista to Windows 7

Selepas mendengar khabar mengenai Windows 7, aku kagum dan tertarik. Terlintas kat otak aku untuk tukar OS aku yg currently Vista kepada 7, tapi masih di tahap RC lg. So aku fikir baik aku guna versi transformation.

Aku pun search la Windows 7 transformation. Jumpe la satu thread kat CNET yg ditulis oleh Tom Merritt bertajuk 'Turn Vista into Windows 7 for free'. Kat situ dia ajar macam mana nk transform Vista ke Windows 7. >>Klik sini<<

Inilah hasilnya:>>

Walaupun still nampak Vista, tapi theme Windows 7 amat menarik. Aku juga menggunakan aplikasi RocketDock di bahagian bawah.

So kalau berminat, lawatlah laman CNET yang aku bagi tu...
Time to try...
Blogged with the Flock Browser

1 comment:

  1. bagi aku la kan...
    so lame! (x paham rujuk kamus)

    ReplyDelete