Attention READERS!

Salam Readers...
Salam Lebaran 2011 buat warga-warga readers yang sudi lalu lalang kat blog KayZ's World ini. Semoga raya kali ini lebih bermakna buat kalian.



Thanks to all who visited my blog and click2 the nuff ads. I appreciated it a lot. I really really appreciated if you can spend your time to read what I have written in this blog and give comments regarding the topic.



READ::COMMENT::CLICK2



Harap Maklum

Klik-klik

Monday, January 4, 2010

First entry in the year of 2010..

Salam to all blogger..

First of all, K-Z nak berterima kasih kepada semua blogger yang telah mengikuti segala perkembangan KayZ's World dari awal pembabitan K-Z dalam dunia blogging sehingga sekarang sama ada reader secara aktif ataupun pasif. Terima kasih semua.

Tak lupa jugak thanks buat ekin lurve sbb bagi nick K-Z dalam Cbox. I like it. Its simple and easy to be recognized.

Hehe, rasa macam terima award lak ucapan K-Z tuh. Nevermind. Sekali-sekala rasa teruja..

Untuk 1st entry dalam tahun 2010 nie, sukacitanya K-Z nak maklumkan, blog KayZ's World akan bagi award kepada unique visitor yang ke-712. Kenapa nombor 712? Sebab tu merupakan tarikh keramat untuk K-Z pada tiap-tiap tahun.





So, kepada visitor yang ke-712, apa yang perlu anda lakukan?

1. Check pada ruangan Penjejak Automatik > Histats Counter.
2. Tunggu sehingga counter menunjukkan data Visits 712
3. Capture @ print-screen Histats Counter tersebut.
4. Post entry bertajuk "Aku dapat award Unique Visitor yang ke-712"
5. Send e-mail kepada mkhafifz@gmail.com

Dalam e-mail tersebut mestilah mengandungi:
1. Nama penuh anda
2. URL entry anda
3. Alamat untuk K-Z send hadiah
4. 2 attachments:-
a. Picture Histats Counter sebagai bukti anda adalah unique visitor yang ke-712
b. Picture anda yang paling menarik.

*****

Salam hormat dari K-Z,
Muhammad Khafif bin Zainudin

1 comment:

  1. salam. google2 jumpa post ni. hehe

    tengkiu2

    :)

    ReplyDelete